Skip to main content

Jouw verhaal, jouw kracht websitetraject

Je eigen online huisstijl en website leren maken en onderhouden

Home » Websitetraject

In 11 weken met online en live sessies alle kennis die je nodig hebt om je eigen converterende website te bouwen.

In de nieuwsbrief van Berteld Kok – El Momo

Je praktijk of onderneming bestaat nu al even. Inmiddels is de doelgroep helder, en als die doelgroep je dan weet te vinden wordt dat ook vrij makkelijk wel een klant, maar hoe kom je nu aan meer potentiële klanten? Het ondernemerschap is mooi, maar toch ervaar je een continu gevoel van onrust en frustratie dat je nog niet genoeg klanten aantrekt. Ja, er zijn inkomsten, maar het zou zo lekker zijn als dat kleine stroompje iets breder werd. Een kolkende rivier hoeft ook echt niet, maar een kabbelend riviertje op weg naar een waterval waar je vanaf kunt kajakken is mooi.

Je wilt een website maken om je online zichtbaarheid te vergroten en om vertrouwen te wekken in jouw professionaliteit. Misschien heb je zelf al voorzichtig iets in elkaar gezet en ervaar je dat als er bezoekers op je website landen dat daar niets uit voortkomt. Er worden geen formulieren ingevuld of belafspraken gemaakt via jouw website. De kansen bij potentiële klanten gaan verloren door de manier waarop jouw website nu is opgebouwd. Iets wat rechtstreeks effect heeft op de conversie tot een klant en daarmee ook op jouw omzet.

Je hebt al het een en ander geprobeerd op papier te zetten of aanpassingen gemaakt aan je huidige website, maar als je het duidelijker probeert te maken wat je precies doet, wordt het saai, feitelijk en onaantrekkelijk. En als je het mooi wilt tonen en verwoorden is voor je potentiële klant niet duidelijk wat je precies kunt betekenen.

Het is fijn dat jij jouw vak verstaat en jouw klanten zo goed kunt helpen, maar het brengt frustratie mee, een constante druk omdat het harde werk niet wordt vertaald in de verwachte resultaten. Het ervaren van klanten die toch afhaken of voor een ander kiezen beïnvloedt de algehele gemoedsrust of deze onderneming nu echt jouw roeping in het leven is.

Ik wens jou dat je onderneming groeit en financiële zekerheid biedt, waardoor je tijd hebt om ook te investeren in je persoonlijke passies en familietijd.

Ik wens jou toe dat je zelfvertrouwen krijgt, zodat je een gevoel van succes hebt in je bedrijf! En als je dat zelfvertrouwen hebt, ga je dat uitstralen. Dat heeft niet alleen effect op je bedrijf, maar op je zijnsovertuiging in het algemeen.

Je eigen merk leren bouwen, je personal brand, je eigen website maken en leren hoe te onderhouden, dat is wat ik je geef met dit traject.

Ja maar, ik ben niet technisch genoeg

Ken je dat gevoel nog van technische onhandigheid, zoals toen je voor het eerst een auto moest leren besturen? Soms lijkt het allemaal overweldigend. Koppeling intrappen, schakelen, koppeling rustig op laten komen, gas tegelijkertijd en o ja, spiegelen! Nu doe je dat waarschijnlijk volledig op de automatische piloot en kun je je niet meer voorstellen dat je het veel vond. Is het nu minder veel dan toen? Nee, maar je hebt het geleerd toe te passen en daarna de routine ingesleten door het veel te doen. Zo werkt het natuurlijk met alle nieuwe dingen die je leert.

Het enige wat je echt nodig hebt, is een beetje enthousiasme en de bereidheid om te leren. Want stel je eens voor, als je deze technische kant zelf onder de knie krijgt, dan is jouw branding echt helemaal van jou. Jij hebt de touwtjes in handen en dat geeft je een onbetaalbaar gevoel van controle en kracht. Je bent immers de eigenaar van je bedrijf en je kunt jezelf op een authentieke manier aan je doelgroep laten zien.

Ja maar, ik heb daar geen tijd voor

En ik hoor je denken, waar haal ik de tijd vandaan? Onthoud dat Rome ook niet in één dag gebouwd is. Je kunt de website bouwen in het tempo dat voor jou goed voelt. En daarbij heb je het dus helemaal zelf in de hand. Je hoeft niet te wachten op wanneer een webbouwer tijd voor jou heeft. Je behoudt zelf de controle over je huisstijl, over de content, over de opbouw van de website. En je kunt alles naderhand naar believen aanpassen zoals het voor jou goed voelt. Niet uurtje factuurtje betalen voor elke aanpassing in je website. 

Nóg een reden om het zelf te gaan doen

En laten we eerlijk zijn, er zijn nog meer voordelen. Als je het zelf oppakt, hoef je nooit meer te wachten op de agenda van een webbouwer. Die ene kleine aanpassing staat binnen 2 minuten live. Je bent niet afhankelijk van anderen voor de technische kant van je online aanwezigheid. En niet te vergeten, je hebt volledige controle over de kosten. Jij bepaalt hoeveel je investeert en waarin. En bedenk daarbij dat investeren in jouw personal branding en website ook gewoon een investering is in jouw online succes! Een effectieve online branding leidt tot nieuwe klanten en een groeiende omzet.

Berteld Kok van El Momo ging je voor

Het traject is zo opgebouwd dat we stap voor stap de zaken gestructureerd aanpakken. Maar ik help ook bij de zaken helder maken voor jezelf en knopen doorhakken, zodat we er een lekker tempo in kunnen houden. 

Hoe eerder je besluit dat je jezelf deze vaardigheden gunt hoe meer je er profijt van kunt hebben. Dit gaat jou helpen met deze website, maar wie weet wat je hierna gaat doen? De wereld blijft veranderen. Dit is kennis voor het leven. Een investering in de langetermijnstrategie die de moeite waard is. 

Wat je krijgt

11 weken persoonlijke begeleiding met 6 live/ online sessies met praktische informatie en opdrachten en daarin ga je leren:

 • Hoe je de juiste branding voor jouw onderneming kunt bepalen, hoe het echt JOU weerspiegelt, en hoe je jouw ideale doelgroep aanspreekt.
 • Alles over sfeer, kleurenpalet, tone of voice, logo-ontwerp, keuze van typografie en fotografie stijl – kortom, alles wat nodig is voor jouw branding.
 • Het maken van je eigen website.
 • De basisprincipes voor optimale zichtbaarheid van jouw website op Google.
 • Hoe je jouw website live zet en onderhoudt.

Dit alles is volledig afgestemd op jouw onderneming, jouw doelgroep en bovenal jouw unieke stijl.

BONUS

 • Je krijgt van mij een fotoshoot in jouw eigen branding om je beeldbank te vullen.
 • Je krijgt ook na het traject de mogelijkheid om mij vragen te kunnen stellen.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

Er zijn een aantal keuzes die ik al voor je heb gemaakt, namelijk met welk CMS (content management system) we gaan werken waarmee je je website beheert en welk thema we daarbij gaan gebruiken wat ons helpt bij het makkelijk en mooi weergeven van de informatie op de website. Als je die nog niet hebt help ik ook bij welke beheerder je de domeinnaam en hosting kunt afnemen. Deze abonnementen betaal je zelf rechtstreeks aan de leveranciers. Onder voorbehoud van prijswijzigingen van die leveranciers kom je op de volgende kosten uit:

 • WordPress CMS: Gratis
 • Template: Eenmalige investering van ongeveer € 65,-
 • Domeinnaam: € 9,99 excl. BTW per jaar
 • Webhosting (inclusief SSL certificaat en 5 e-mailadressen: € 6,99 excl. BTW per maand

Eventuele andere abonnementen, zoals de Pro versie van Canva of ChatGPT zijn optioneel. De gratis versie is vaak ook al toereikend.

Is het erg als ik de termen in de bovenstaande vraag niet snap?

Dat is helemaal geen probleem. Zolang je maar begrijpt dat er bovenop de kosten die je aan mij betaalt nog wat aanvullende kosten kwijt bent bij andere leveranciers. De terminologie gaat snel genoeg vertrouwd worden!

Ondersteun je ook als ik al een website heb?

Jazeker! Ten eerste zullen we kijken of daar nog iets op staat wat je nog kunt gebruiken. We kunnen ‘m gebruiken om te evalueren wat je wel en niet wilt. Daarnaast is het belangrijk dat als je al gevonden wordt via zoekmachines dat die na het live gaan van de nieuwe website wel op jouw nieuwe website terecht gaan komen in plaats van bij een doodlopende link. Ook dat gaan we regelen, dat kun jij!

Help je ook met professionele teksten?

Tot op zekere hoogte. Ik ben geen contentschrijver, mijn expertise ligt meer aan de technische en creatief vormgevende kant van het spectrum. De teksten schrijf je in principe zelf, maar er wordt wel een hele sessie gewijd aan het samen nadenken over de meest logische menustructuur voor jouw aanbod, wat ook structuur geeft wat er op de pagina’s terecht moet komen. Daarnaast heb ik inmiddels zelf ook een manier gevonden hoe je een verkooppagina het beste op kunt bouwen om ervoor te zorgen dat de paginabezoeker ook echt naar de bestelknop toe wordt getrokken en deel ik die tips en adviezen met liefde. En trouwens… Je hoeft niet alles zelf te bedenken… Ik leer je ook hoe je ChatGPT slim kunt gebruiken voor jouw teksten. Niets geen oppervlakkige, slecht lopende zinnen. Gewoon jouw tekst, met een beetje hulp.

Hoe zou het voor je zijn als…?

je een website hebt die ook daadwerkelijk werkt en bezoekers converteert naar klanten! Wat een heerlijkheid zou het zijn als je financieel ruimte gaat krijgen, zodat je kunt investeren in iets wat jij graag wilt. Dat kan natuurlijk in je bedrijf zijn, maar wie houdt jou tegen om in persoonlijke doelen te gaan investeren? Na dit traject heb jij skills voor het leven. Je hebt je eigen online huisstijl neergezet. Jouw eigen merk gemaakt, jouw personal brand, je hebt je eigen website gemaakt. En wil je hierna nog eens een website maken of verandert jouw bedrijf of dienstverlening? Geen probleem, dat pas jij toch zo even aan. Dat kan jij nu! 

Herken jij je hierin?

Ben jij…

 • Een zelfstandig ondernemer, die haar eigen stem en stijl wil vinden?
 • Een tikje ongeduldig? Je handen jeuken en je wil het liefst nú beginnen?
 • Leergierig? Het wordt niet al te technisch (beloofd), maar je moet wel bereid zijn om met de computer aan de slag te gaan.
 • Op zoek naar een manier om dit helemaal zelf te doen, zonder afhankelijk te zijn van anderen?
 • Klaar om doelgericht aan de slag te gaan?

Investering

 • Ondersteuning bij het creëren van jouw (online) huisstijl
 • 11 weken lang persoonlijke coaching van mij, inclusief lessen en praktische opdrachten
 • Onbeperkte mogelijkheid om vragen te stellen
 • Alle benodigde informatie om jouw branding toe te passen in online uitingen
 • Training over het maken en online zetten van jouw eigen website
 • BONUS: Een goed gevulde beeldbank met foto’s in jouw eigen branding ter waarde van € 550,-

€ 2.450,-

 

 

De tarieven zijn excl. evt. abonnementskosten of investeringen van online tools

Bonus 1

Fotoshoot Beeldbank t.w.v. € 550,-

 • Online prikbord met ideeën
 • Prepare document
 • Tot 3 uur fotografie
 • 50 zorgvuldig nabewerkte foto’s
 • Max. 2 verschillende locaties (in de omgeving van elkaar)

Bonus 2

Ook na het websitetraject heb je nog 3 maanden de mogelijkheid om mij onbeperkt vragen te stellen waarvoor ik twee keer in de week een moment neem om ze rustig te beantwoorden.

In mijn leven heb ik verschillende rollen (gehad). Vrouw, moeder, vriendin, fotograaf, creatief denker, luisteraar, multitasker, motivator, bedrijfsadviseur, sales consultant, project manager, en sinds 2023 ook die van ondernemer!

Mede ingegeven door een stuk onvrede over hoe deze maatschappij in elkaar steekt dat het praktisch voor een jonge moeder met twee kinderen niet loont om te werken op een traditionele manier omdat de kinderopvang versus inkomsten bijna niet tegen elkaar opweegt, besloot ik om de regie te gaan pakken en om het te gaan doen zoals ik het wil. Niet alleen zaten de inkomsten dwars, maar ook het gevoel dat ik er niet genoeg was voor mijn kinderen. Zonder het expliciet te weten was ik eigenlijk al jaren op zoek naar vrijheid. Vrijheid om er te zijn voor mijn kinderen en tegelijkertijd ook geld te verdienen in de tijden dat ík dat wil, maar bovenal in volle glorie te genieten van de tijd dat mijn kinderen klein zijn en ze mij nodig hebben. Deze tijd komt nooit meer terug.

En natuurlijk is dat nog steeds hartstikke spannend! Ik heb altijd meegekregen dat je als vrouw financieel onafhankelijk moet zijn. Ben ik dan ineens niet meer ambitieus? Het tegendeel is waar! Ik heb mezelf nu toegestaan om in te zien dat dit mijn waarde is die ik toevoeg. En ondertussen ben ik nu aan het groeien in weer een nieuwe rol.

Laten we samen op avontuur gaan en de schoonheid van het leven vastleggen door de lens van Studio Miss Elle en laat me in het websitetraject mijn kennis en vaardigheden met jou delen als jouw steuntje in de rug met jouw ondernemerschap.

Michelle PeschStudio Miss Elle

Laten we gaan samenwerken!

We kunnen vooraf even bellen als je dat fijn vindt, of stuur me een berichtje op Instagram!

Fotoshoot

Is dit (voor nu) too much? Of ben jij al voorzien van huisstijl en website? Prima hoor! Neem een kijkje bij het aanbod van de fotoshoot pakketten.